Skip to content

Cadouri de Craciun (1)

December 17, 2011

M-am gandit sa va dau idei pentru cadoul perfect de Craciun. Mai sunt 7 zile si Mosu’ va suna la usa fiecaruia. Dupa inima si sentiment, cadourile vor fi frumoase, urate, inexistente, acceptabile sau memorabile. Vreau ca partenerul/ partenera de viata sa fie multumit/a de alegerea voastra. Daca aveti nevoie de un ajutor, va astept cu mail pe yahoo. Astazi, am sa va prezint un cadou ideal pentru femeile lipsite de inhibitii. Dupa cum se poate observa din poza, pula din lemn a fost un accesoriu de baza in secolul trecut. Cum se foloseste, nici nu mai conteaza, imaginea face totul, nu? De unde se poate procura? Se pare ca acum este piesa de muzeu, dar la inceputul secolului trecut facea furori printre doamnele nesatisfacute de barbatii dornici de cariera. Eu cred ca istoria se repeta. Observ mult prea multi barbati care isi doresc trofee feminine, nu iubite. Barbati care se lauda prietenilor cu femeia din dormitor, dar privesc cu rusine membrul din pantalon. Stiti ce mi-ar placea? Niciodata sa nu mai fim nevoite sa folosim pula de lemn iar barbatii sa aiba mai mult tupeu.

Advertisements
5 Comments leave one →
 1. December 18, 2011 12:01 am

  normal ca era din lemn….doar era incaltaminte…accesoriul din spate…nu avea nimic de-a face cu iubirea…

 2. December 18, 2011 2:39 pm

  Daca un barbat are prea mult tupeu, este nesimtit sau PREA “porc” (unde cuvantul “porc” tine loc de orice injurie posibila si imposibila).

 3. December 19, 2011 10:53 pm

  @An ..nu, nu tine. Stim mai multe injuraturi. Cat despre aceasta piesa de muzeu inafara de faptu’ ca se poate observa sexualitatea acelor timpuri precum si gandirea…mi se pare o Totala prostie. 🙂

 4. December 20, 2011 11:22 am

  pe vremuri aia erau mult mai perversi, mai grobieni si mai disperati cu futelnitza. Ce s eintampla pe la curtile marilor dinastii.. greu de inchipui, cititi-l pe Sade si va oripilati.

 5. December 20, 2011 10:24 pm

  Si asa a grait deocheatul. Da faca u spui ca aia erau mai perversi. Spunei tipului care a aparut la tv dupa ce si.a tras.o cu un manz…a da stai a si MURIT.

  E una sa fii pervers si alta disperat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: