Skip to content

Sandra Romain si Grasu XXL

July 11, 2012

Si uite ca s-a lansat si melodia aceasta. Aflasem de ceva timp de pe site-ul Laurei si imi trezise o oarecare curiozitate fata de videoclip. Versurile in sine sunt proaste, dar imaginea e de vis. Nu pot intelege de ce unii cantareti vorbesc despre droguri in versuri. De ce? Te face mai cool? Fail. Nu spun sa se vorbeasca despre flori sau cerul senin, dar nici despre fumuri, iarba sau alte chestii botanice. Nu, nu, nu! Altfel, regina sexului anal arata bine. Sandra e o perversa cinstita si aduce o pata retro clipului: link.

Advertisements
4 Comments leave one →
 1. July 12, 2012 7:59 am

  versurile sunt pentru pustimea asta care nici un bac nu stie sa dea. sa puna botul si ei la ceva si sa para cool.

 2. Leo. permalink
  July 13, 2012 8:07 am

  Melodia este super cool, pentru cine cunoaste si stie! GRASU XXL is the best!!! RESPECT!!!! Sandra Romain is the perfect woman..nr.2 dupa Lorena, bineinteles! šŸ˜‰ E bine ca blogul are aceasta melodie, se potriveste la fix. Creeaza scena perfecta pentru blog si mesajul lui.

 3. July 13, 2012 6:31 pm

  va pup. tin sa precizez ca nu-mi plac comentariile cu mailuri fictive, comentariile cu un limbaj injurios si trolling. in rest, faceti dragoste, nu fumati iarba!

 4. Vorphalack permalink
  July 26, 2012 7:26 pm

  Trebuia sa ii puna S.R. mai mult in evidenta calitatile de MILF! Cam “cuminte” videoclipul, dar Grasu e the best, se revanseaza el! šŸ˜‰ ..Revenind la subiect, cine are un MILF, sa-l tina, frate, aproape! Imi aduce aminte de o chestiune de dezbatut: “Evil is good, and Ass is good! And when you get your hands on an EVIL ASS, whooooow!” šŸ™‚ Asa ca tineti MILFurile aproape, cand o gasiti, tratati-va din plin cu medicamentul! :)..iar la treaba cu prafurile subscriu, nu e bine, si daca o dai in exces, nu-ti mai merge jucaria sa te joci cu MILFul! šŸ˜‰ Ce alegi? Prafurile sau MILFul? Daca alegi Prafurile esti PRAF! Asta nu inseamna ca daca alegi MILFul esti si tu MILF! šŸ™‚ Nu Nu šŸ™‚ Cu MILFul langa tine, ai dinamita in chiloti! šŸ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: